Legotillverkning

Legotillverkning med teknisk expertis

I en värld där precision och kvalitet är avgörande har vi specialiserat oss på tekniskt formgods. Vi tar stolthet i att arbeta och upprätthålla de minsta möjliga toleranserna. 

production of plastic cans 2021 08 26 15 33 16 utc

Formsprutning

production of plastic cans 2021 08 26 15 33 16 utc 1

Ultraljudssvetsning

Kunniga inom formsprutning 

Vår produktionsprocess bygger på 14st formsprutor av varierande storlekar. Dessa maskiner är av moderna modeller och utrustade med avancerade robotar, vilket möjliggör effektivitet i produktion. Vi har dedikerat oss åt att leverera det bästa inom formsprutning och vårt sortiment av maskiner är vårt redskap för att göra det möjligt. 

Detaljer i fokus 

I vår värld är det de små detaljerna som gör den största skillnaden. Vi har intern kapacitet att producera med en vikt från mindre än ett gram till 700 gram. I samarbete med externt företag kan vi producera detaljer ända upp till 1,4 kg. Detta spann gör oss mångsidiga och möjliga att anpassa oss till olika projekt, oavsett storlek eller komplexitet. 

Din partner för tekniskt formgods  

Vi tillverkar formsprutade detaljer till olika branscher, t.ex inom fordon, flyg, hälso- och sjukvård, detaljhandel, partihandel, VVS, och el för att nämna några. Vi tror på att omvandla visioner till verklighet och stödjer våra kunder genom varje steg av produktutvecklingen. Så, oavsett om du söker de mest krävande materialen, minsta toleranser eller exakt formgods med hög kvalitet, har du hittat rätt. Vår mångåriga kompetens för tekniskt formgods gör oss till en pålitliga partnern för dina projekt. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa framtidens innovationer. 

Vad är tekniskt formgods? 

”Tekniskt formgods” är ett begrepp som ofta används inom tillverkningsindustrin och hänvisar till komponenter, delar eller föremål som är tillverkade med hög teknisk precision och specifika krav på form, mått och material. Dessa delar är ofta en central del av komplexa system eller maskiner och används inom olika tekniska och industriella tillämpningar. 

Tekniskt formgods kan tillverkas i olika material, inklusive metaller, plast, keramik eller kompositmaterial, beroende på det specifika ändamålet och kraven för komponenten. Det kan omfatta allt från mikroskopiska detaljer till stora maskinkomponenter, och toleranserna (måttavvikelserna) måste uppfylla mycket exakta specifikationer. 

Rulla till toppen